Het vergaderhuis

Je hebt vergaderen en vergaderen. Dit is echt andere koek. Het is groots, smaakvol en licht. Van vergezicht, inspiratie naar focus. Van rust en ruimte naar wellicht jullie allerbeste idee├źn. Indrukwekkende inrichting, volop overnachtingsmogelijkheden en veel privacy.

Maximaal 15 personen in het Vergaderhuis
Slaapkamers ensuite met zeer comfortabele Mline matrassen
Luxe badkamers met regendouche
Sauna + Houtgestookte hottub met uitzicht over de weilanden
2 Bullerjan houtkachels
Toegankelijk voor minder validen
Volledig ingerichte keukens, wasmachine en droger, Quooker en Nespresso machine
Kinderbed en kinderstoel aanwezig
Onbeperkte WifI
Goede presentatiemogelijkheden
Jeu de boules baan en volop ruimte voor sport en spelactiviteiten

De kracht van zakelijk comfort

In dit huis voel je je direct thuis. Authentiek maar toch net even anders. Ervaar de rust, voel de energie en proef het verschil. Kwaliteit en luxe in optima forma. En dat met alle Zeeuwse schoonheden dichtbij.

We ondervinden steeds meer dat thuis werken ook nadelen heeft. Je verlangt naar rust, comfort, focus en een inspirerende werkomgeving. In Het Vergaderhuis is alles meer dan aanwezig. Een topplek voor de juiste dosis concentratie. Een oase van rust, inspiratie en de beste faciliteiten. En dit werkbezoek kun je zomaar uitbreiden met een luxe familieweekend.

Een teambuildingsactiviteit op het nabijgelegen strand. Buiten brainstormen onder de platanen. Genieten van de grote tuin en zonsondergang. Smullen van de Green Egg in de buitenkeuken. Een potje jeu de boules in de achtertuin. Tijdens de koude wintermaanden je opwarmen aan de BullerJan houtkachels of de sauna. Of buiten genieten van je eigen houtgestookte hottbub met de vuurtoren van Westkapelle als achtergrond.

Het is allemaal mogelijk in Het Vergaderhuis.

Binnen

Denk aan topbedden, een eigen badkamer voor iedereen, design, woonbeton, Scandinavisch berkenhout, natuurtinten, SMEG, wijnkast, Quooker, Nespresso, SONOS, Bullerjan houtkachels en Piet Hein Eek.

Buiten

3.000 m2 privacy met fenomenaal uitzicht, hottub, sauna, zonneterrassen, platanen, buitenkeuken, jeu de boules, voetbalveld, trampoline, bloementuin en fruitbomen.

Vergaderarrangement

In een bijzonder unieke omgeving klanten ontvangen? Een teambuildingsdag of weekend vlakbij het strand? Leiderschapstrainingen? Workshops? Brainstorms? Vergaderen met je managementteam? En dit combineren met een workation?

Volop mogelijkheden om in alle seizoenen te genieten van het Vergaderhuis.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Kom met ons in contact via telefoon +31645002986 of per email: info@vergaderhuiszeeland.nl

Boek direct

Boek nu

U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden voor het plaatsen van de boeking en bevestigd hiermee tevens dat je de overnachting(en) vooraf per betaalverzoek voldoet.